Overzicht trainingen

Op dit moment geeft Jasper alleen trainingen voor organisaties en netwerken. Er volgt nog een nieuw programma voor particulieren.  Onderstaand vind je meer informatie wat Jasper voor jouw organisatie of netwerk kan beteken. 


stress-2213002_1920.jpg

stress management
(0,5 - 1 dag)

Een beetje stress is niet erg. Integendeel, het is een nuttig instrument van ons lichaam om in actie te komen wanneer er gevaar dreigt. Stress wordt wel een probleem wanneer we er te veel van ervaren. Kijkend naar de cijfers, ongeveer 1 op de 7 Nederlanders ervaren chronische stressklachten, kunnen we stellen dat we een probleem hebben. 

Maar wat kunnen we doen aan stress? Het werk gaat immers door. Tijdens deze training ontdekken de deelnemers wat de oorzaken zijn van stress (de stressoren), wat hun stressoren zijn, wat de impact van stress is op hun lichaam en wat ze kunnen doen om stress te verminderen zonder dat hun werk hier onder lijdt. 

Afhankelijk van de grootte van de groep en behoeften van de organisatie kan de training worden uitgebreid met stressreductie-oefeningen. 

 
parachute-658397_1280.jpg

ceo van jouw eigen leven
(1 - 3 dagen)

Deze training is speciaal gericht op Young Professionals van organisaties. Het doel van dit persoonlijk leiderschapsprogramma is ontdekken:
- wat belangrijk voor je is in het (werkende) leven
- wat te doen bij tegenslagen
- hoe je effectiever kunt werken
- hoe je de beste (carrière)keuzes maakt
- wat je verdere ontwikkelingspad zal zijn

Afhankelijk van de grootte van de groep en behoeften van de organisatie kan het programma worden uitgebreid met modules als 'finding your purpose' en 'energie management'. 

Voor vragen of reserveringen graag het onderstaande formulier invullen:

Naam *
Naam