PODCAST: HET MILLENNIAL MYSTERIE

het millennial mysterie de podcast succes geluk generatie stress burn-out geld crypto depressie podcast liefde relatie technologie twintig dertig dertigersdilemma

In deze podcastserie verken ik, vaak samen met mijn gasten, de thema's en (levens)vragen die spelen in het leven van de twintiger en dertiger van nu. Deze serie bouwt voort op mijn boek waarin ik de oorzaken en oplossingen beschrijf voor het millennial mysterie: hoe kan het dat zoveel millennials last hebben van te veel stress of kampen met een 'is dit alles?' gevoel, terwijl we leven in ongekende welvaart en de kansen voor het oprapen liggen?

Er zijn natuurlijk nog veel meer vragen en onderwerpen die spelen bij millennials. Voorbeeld zijn: Hoe haal ik meer voldoening uit het leven? Hoe vind ik de baan die bij mij past? Hoe ziet de ideale relatie eruit? Wat is spiritualiteit? Welke rol gaan crypto's en blockchain spelen in onze toekomst? Wat is het verschil tussen een burn-out en depressie? Ga zo maar door. De antwoorden op deze en nog vele andere vragen hoor je in deze podcastserie.

Als laatste, wil jij gratis het boek 'Het Millennial Mysterie' thuisgestuurd krijgen? Iedere maand geef ik drie boeken weg aan mensen die helpen co-creëren. Een boek gaat naar de leukste vraag of de persoon die een boeiende gast introduceert. Een tweede boek gaat naar de persoon die een goede review over deze podcast schrijft op iTunes, Stitcher, etc. Het derde boek gaat naar de persoon die op Bol.com of managementboek een review over het boek schrijft. Dit laatste boek is bedoeld voor de mensen die het boek hebben gelezen en het waardevol vonden en hem daarom graag aan iemand anders willen geven. Belangrijk om mee te doen: stuur een screenshot naar podcast @ jasper-scholten.nl

Mocht je de podcasts heel waardevol vinden en op een financiele manier willen bijdragen, dan kan dat natuurlijk ook. Dat kan door in de afspeellijst op het laatste symbool te klikken. Alvast bedankt!

Veel luisterplezier!

de podcast luisteren

Klik op een van de logo’s om de podcast op onderstaande platforms te beluisteren