Over Jasper

Volg mij op:

Contact:

Naam *
Naam

Mijn naam is Jasper (32) en ik woon in Amsterdam. Ik spreek en schrijf veel over millennials en energiemanagement. Voordat ik dit ben gaan doen heb ik een aantal jaar in het internationale bedrijfsleven gewerkt. Ik kwam erachter dat het maatschappelijk  succesplaatje van een goede baan, een eigen huis en (financiële) vrijheid, niet mijn plaatje was. Ik had een sterk ‘is dit alles?’ gevoel en wilde zodoende iets gaan doen wat ik echt wil en waar ik in geloof in plaats van iets doen waarvan ik denk dat het ‘hoort’.

Voor mij is dat momenteel het thema millennials. Ik schrik nog iedere dag van de bizarre stress- en ‘is dit alles?’ cijfers van mijn generatie: volgens ArboNed (2017) zitten er naar schatting 100,000 millennials (1985 - 2000) thuis door te veel stress. Een onderzoek van Monsterboard (2017) laat zien dat 85% van de millennials actief twijfelt aan zijn of haar werk- en privéleven. Ik wil begrijpen hoe dat kan en wat wij daar als land, in de vorm van overheid, organisaties en communities aan kunnen doen. Ik ben vastberaden om hier iets aan te doen. 

Via lezingen, dagvoorzitterschappen, podcasts en mijn boek wil ik meer bewustwording rondom dit thema creëren en zorgen dat er duurzame oplossingen komen. Mocht je hier ook een rol in willen spelen dan hoor ik dat graag van je. Ook tips, suggesties, nieuws en ideeën zijn van harte welkom!

Bedankt voor je tijd en interesse!

Hartelijke groet,

Jasper

Mijn boeken top 5