Over Jasper

Volg me op:

Contact:

Tot 1 maart ben ik slechter bereikbaar. Een antwoord kan daarom even wachten. Excuses voor het ongemak.

Naam *
Naam

Mijn naam is Jasper (31) en ik woon in Amsterdam. Op dit moment schrijf en spreek ik over millennials en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast coach ik een aantal millennials. Hiervoor heb ik een aantal jaar in het internationale bedrijfsleven gewerkt. Ik kwam erachter dat het maatschappelijk  succesplaatje van een goede baan, een eigen huis en (financiële) vrijheid, niet mijn plaatje was. Ik ervoer een gebrek aan zingeving. Ik wilde me op een nuttigere manier inzetten en iets doen wat ik echt wil doen in plaats van iets doen omdat het 'hoort'. 

WAT DAN WEL?

Ik wist al snel dat het iets met persoonlijke ontwikkeling zou gaan worden, aangezien ik mij hier sinds mijn twintigste in aan het verdiepen ben. De afgelopen tien jaar heb ik vele boeken versleten en meerdere trainings- en coachingstrajecten doorlopen. Deze ontwikkeling heeft me veel inzichten, voldoening en sturing opgeleverd. Deze uitkomsten gun ik iedereen. Voor mij is persoonlijke ontwikkeling de essentie van het leven. Jezelf echt te leren kennen en te leven op de manier die het beste bij je past. Pas dan kunnen we echt gelukkig zijn. 

Dat meer mensen gebaat zijn bij de resultaten van persoonlijke ontwikkeling bewijzen de alsmaar stijgende stress-, burn-out-, depressie- en zelfdodingcijfers van het CBS en ArboNed. Wat opvalt is dat de cijfers het hoogst zijn en het sterkst zijn toegenomen in mijn generatie: de millennials (1985 – 2000). Ondertussen weten we ook dat veel stress en vroegtijdige dementie met elkaar zijn verbonden. We kunnen de klok erop gelijk zetten dat er over dertig jaar een grote Alzheimer-golf deze generatie overspoelt. De vraag is hoeveel mensen er nog moeten omvallen voordat we met elkaar besluiten om hier iets aan te gaan doen. Daar ga ik niet op wachten. Ik wil iets doen aan deze cijfers!

Via lezingen, trainingen, blogs en coaching wil ik meer bewustwording creëren en mensen inspireren om de reis naar hun kern te maken. Mensen die leven vanuit hun kern kunnen niet depressief of burn-out raken. In tegendeel het levert juist meer geluk, rust, wijsheid en kracht op. Wie wil dat nou niet?