Over Jasper

Volg mij op:

Contact:

Naam *
Naam

Mijn naam is Jasper (32) en ik woon in Amsterdam. Ik spreek en schrijf veel over millennials en persoonlijke ontwikkeling. Voordat ik dit ben gaan doen heb ik een aantal jaar in het internationale bedrijfsleven gewerkt. Ik kwam erachter dat het maatschappelijk  succesplaatje van een goede baan, een eigen huis en (financiële) vrijheid, niet helemaal mijn plaatje was. Vanwege een lichte ‘quarterlife crisis’ heb ik besloten op m’n baan en te ontdekken wat nog beter bij mij past.

Tijdens deze ontdekkingsreis kwam ik er niet alleen achter dat ik niet de enige millennial was met twijfels en zingevingsvraagstukken, ook ontdekte ik de bizarre stresscijfers van mijn generatie. Zo concludeerde ArboNed (2017) dat er naar schatting 100,000 millennials (1985 - 2000) thuiszitten door te veel stress. Een onderzoek van Monsterboard (2017) laat zien dat 85% van de millennials actief twijfelt aan zijn of haar werk- en privéleven. Ik wilde begrijpen hoe dat kan in een land waar we het op zoveel vlakken zo goed voor elkaar hebben. Vanwege een gebrek aan goede antwoorden en inzichten besloot ik om hier zelf achteraan te gaan en een boek ‘Het Millennial Mysterie’ te schrijven.

Sinds die tijd ben ik vastberaden om preventief en curatief iets te doen aan deze millennialsituatie. Via lezingen, dagvoorzitterschappen, podcasts en mijn boek wil ik meer bewustwording rondom dit thema creëren en zorgen dat er duurzame oplossingen komen. Mocht je hier ook een rol in willen spelen dan hoor ik dat graag van je. Ook tips, suggesties, nieuws en ideeën zijn van harte welkom!

Bedankt voor je tijd en interesse. Wellicht ontmoeten we elkaar in de toekomst.

Hartelijke groet,

Jasper

Mijn boeken top 5