Over Jasper

Volg mij op:

Contact:

Naam *
Naam

Mijn naam is Jasper (31) en ik woon in Amsterdam. Op dit moment schrijf en spreek ik over millennials en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast coach ik een aantal millennials. Hiervoor heb ik een aantal jaar in het internationale bedrijfsleven gewerkt. Ik kwam erachter dat het maatschappelijk  succesplaatje van een goede baan, een eigen huis en (financiële) vrijheid, niet mijn plaatje was. Ik ervoer een gebrek aan zingeving. Ik wilde me op een nuttigere manier inzetten en iets doen wat ik echt wil doen in plaats van iets doen omdat ik dacht dat het 'hoort'. 

WAT DAN WEL?

Ik kwam er al vrij snel achter dat ik niet de enige ben van mijn generatie die er zo in staat. Wat ik ook ontdekte is dat er 100,000 millennials (1985 - 2000) thuiszitten door te veel stress. De laatste jaren zijn de stress-, burn-out-, depressie- en zelfdodingcijfers, volgens het CBS en ArboNed, het sterkst gestegen in deze leeftijdsgroep. Geschokt en verbaasd ben ik op zoek gegaan naar de onderliggende oorzaken van deze 'millennialsituatie'. Ik kwam erachter dat er nog geen boek was die deze oorzaken belicht, waardoor ik zelf een boek 'het millennial mysterie' ben gaan schrijven. 

Ondertussen blijven de 'is dit alles?'- en stresscijfers stijgen. Ik ben vastberaden om hier iets aan te doen. Via lezingen, trainingen, blogs en coaching wil ik meer bewustwording creëren rondom de thema's millennials, energie management, stress en persoonlijke ontwikkeling. Mocht je vragen of ideeën hebben, dan hoor ik ze graag!