Jasper heeft ons in anderhalf uur laten kennis maken met de doelgroep millennials. Wie zijn ze, wat drijft ze en hoe kunnen we deze generatie aan talent op juiste wijze ontwikkelen op de werkvloer. Een leuke interactieve sessie met veel food for thought!
— Directie Mars Nederland
Op het kick-off event van YoungUSG heeft Jasper op enthousiaste wijze een leuke lezing bij ons verzorgd. Mét herkenbare voorbeelden en veel praktische tips!
— USG Nederland
Door Jasper’s kennis van wat millennials drijft en zijn prettige manier van voor de groep staan, hebben we na de verdiepende lezing een mooie dialoog gevoerd over het onderwerp. De deelnemers waren enthousiast en gingen blij met zijn boek naar huis!
— De Transformatie Groep

Jasper is een millennial expert en veelgevraagd spreker en trainer. Jasper maakt zich hard om oplossingen te vinden en te delen rondom de millennialproblematiek (o.a. hoge stress-, burn-out- & ‘is dit alles?’ cijfers) . Verschillende inzichten en oplossingen heeft hij beschreven in zijn boek Het Millennial Mysterie (oktober 2017), dat goed was voor honderden pre-orders. Daarnaast is hij host van de gelijknamige podcastserie (beschikbaar op o.a. iTunes en Spotify).

Jasper spreekt en consulteert bij bedrijven, netwerk- en young professionalverenigingen. Vaak met de thema’s:

  • Millennials - waarom zijn wij zoals we zijn?

  • Leidinggeven aan millennials

  • Binden en boeien van millennials

  • Samenwerken met millennials en andere generaties

Jasper is te gast geweest bij:


Impressie Jasper als spreker

8 must reads voor millennials

Meer weten over Jasper?

Of neem contact op:

Naam *
Naam

Volg Jasper op:

Ontmoet Jasper als:

millennial spreker presentatie dagvoorzitter energie management burn-out millennialsJPG
dagvoorzitter millennial spreker millennials generatie millennial mysterie energie management burn-out stress jasper scholten

Direct Het millennial mysterie bestellen?

Beluister hier zijn vijf laatste podcasts