Op het kick-off event van YoungUSG heeft Jasper op enthousiaste wijze een leuke lezing bij ons verzorgd. Mét herkenbare voorbeelden en veel praktische tips!
— USG Nederland
Door Jasper’s kennis van wat millennials drijft en zijn prettige manier van voor de groep staan, hebben we na de verdiepende lezing een mooie dialoog gevoerd over het onderwerp. De deelnemers waren enthousiast en gingen blij met zijn boek naar huis!
— De Transformatie Groep
Jasper leerde ons over de biologische verklaringen van stress gaf ons concrete handvatten hoe met stress om te gaan. Het was een heel leerzame workshop, zowel intellectueel als praktisch!
— DWARS

Jasper (1986) heeft zich tot doel gesteld om oplossingen te vinden en te delen rondom de millennialproblematiek (o.a. hoge stress-, burn-out- & ‘is dit alles?’ cijfers) . Verschillende inzichten en oplossingen heeft hij beschreven in zijn boek Het Millennial Mysterie (oktober 2017), dat goed was voor honderden pre-orders.

Momenteel is hij een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter voor bedrijven, netwerk- en young professionalverenigingen. Vaak met de thema’s:

  • Millennials - waarom zijn wij zoals we zijn?

  • Innoveren met millennials

  • (Talent)ontwikkeling van millennials

  • Stress & energiemanagement

Jasper is te gast geweest bij:


sinds 27 oktober 2017: het millennial mysterie

Wat is er aan de hand met millennials? Nooit tevreden, burn-out of zelfs bore-out. Hoe kan dat?
 

Meer weten over Jasper?

Of neem contact op:

Naam *
Naam

Volg Jasper op:

Ontmoet Jasper als:

millennial spreker presentatie dagvoorzitter energie management burn-out millennialsJPG
dagvoorzitter millennial spreker millennials generatie millennial mysterie energie management burn-out stress jasper scholten

Direct Het millennial mysterie bestellen?