Back to All Events

Millennial lezing: wat is dat toch met ons?

In Nederland leven op dit moment ongeveer 3,1 miljoen Millennials; mensen geboren tussen 1980 – 2000. Het is een generatie die is opgegroeid in een wereld van onbegrensde mogelijkheden. De kenmerken van  Millennials zijn: gedrevenheid,  saamhorigheid en zoeken naar geluk/zingeving in het leven. Je mag verwachten dat alles koek en y is (generatie Y is een synoniem voor Millennials). 

Helaas is dat niet het geval. Op dit moment zitten naar schatting 75,000 duizend jonge volwassenen (20 – 35 jaar) ziek thuis vanwege te veel stress. Dat is vergelijkbaar met het aantal inwoners van de steden Gouda en Lelystad! Uit andere onderzoeken komt naar voren dat een hoop Millennials al voor hun 30e levensjaar al rondlopen met een 'is dit alles?' gevoel, ook wel de Quarterlife Crisis genoemd. De voldoening die ze zoeken in het leven lijken ze niet te vinden. 

Tijdens deze presentatie vertel ik meer over deze groep bijzondere mensen. Ik geef antwoorden op de volgende vragen: Wat drijft Millennials? Waarom zijn zij zoals ze zijn? Wat zijn de onderliggende oorzaken die zorgen voor dit vastlopen? Wat zijn de oplossingen om toch meer voldoening in het leven te ervaren?

Kom je ook?

Klik dan hier