Dagvoorzitter

millennial dagvoorzitter millennials energiemanagement spreker generaties millennials spreker panellidVan plan om een conferentie of seminar te organiseren met betrekking tot de thema’s ‘millennials’, ‘duurzame inzetbaarheid’, ‘innovatie’ of ‘talentontwikkeling’? Een enthousiaste dagvoorzitter nodig die het publiek betrekt, verbindt en uitdaagt? Dan zou Jasper een zeer geschikte kandidaat kunnen zijn!

Door zijn achtergrond in corporate HR en expertise omtrent ‘millennials’, ‘talentontwikkeling’ en ‘energiemanagement’ is hij als geen ander in staat om arbeidsvraagstukken vanuit verschillende perspectieven te belichten en te doorgronden. Zowel in het Engels als in het Nederlands. Uiteraard doet hij dat op een enthousiaste en eigentijdse manier die je van een echte millennial mag verwachten.

Kortom, bestaat de behoefte aan een dagvoorzitter die luchtig, eigentijds en vakinhoudelijk is? Laat het dan weten via het onderstaande contactformulier of stuur direct een mail naar hallo@jasper-scholten.nl.

Contact

We maken eerst een belafspraak om de behoeften in kaart te brengen. Indien gewenst kan er actief meegedacht worden in het verder vormgeven van het programma. Prijs bepalen we in goed overleg.

Naam *
Naam