Jasper doet met dit boek een prachtige handreiking naar zijn generatiegenoten. Dit prettig leesbare boek geeft de handvatten en inzichten die nodig zijn om te ontplooien. Ik wil iedere generatiegenoot en alle generaties voor en na millennials inspireren en motiveren dit boek te lezen.
— Robert Bridgeman - documentairemaker & auteur
 

Het Millennial Mysterie

Millennials (geboren tussen 1985 en 2000) hebben ogenschijnlijk alles: ze zijn opgegroeid in ongekende welvaart, meer dan de helft is hoog opgeleid en werkgevers vechten om hun handtekening.

Maar schijn bedriegt. Het aantal depressies, burn-outs en zelfdodingen is juist in deze groep de afgelopen jaren hard gestegen. Velen lopen rond met een ‘is dit alles?’-gevoel. Hoe kan dat? Waarom ervaren deze kansrijke jongeren zo weinig voldoening?

In het millennial mysterie beschrijft Jasper Scholten de onderliggende oorzaken die zorgen voor stress, twijfel en een gebrek aan zingeving. Ook geeft hij heldere en verrassende oplossingen wat millennials kunnen doen om meer voldoening uit het leven te halen.

te koop bij: 

Wat anderen over Het Millennial Mysterie zeggen:

Jasper zoekt naar verklaringen en illustreert zijn zelfonderzoek met sprekende voorbeelden uit het echte leven en werpt daarbij vragen op die voor iedereen belangrijk zijn. Waardevoller nog, hij geeft antwoorden die voor de meesten van ons verassend zijn.
— Baptist de Pape - producer & bestseller auteur The Power of the Heart
17.50
Quantity:
Add To Cart
Steun in het hervinden van hun eigen zinnige weg kunnen millennials goed gebruiken. Dit boek draagt daaraan bij. Het boek is ook zeer geschikt voor ervaren collega’s die deze jongeren willen coachen.
— Aart Bontekoning - generatie-expert & auteur